Om SC2.no

SC2.no StarCraft Norge er en organisasjon og nettside. Nettsiden vår er en nyhetsportal og nettsamfunn hvor så godt som alle norske StarCraft-interesserte møtes daglig, og vi er utvilsomt norges største StarCraft-portal. Organisasjonen vår organiserer turneringer og live-streaming av norske StarCraft-kamper på ofte daglig basis.

StarCraft 2 er et online strategi-dataspill hvor man velger en av tre forskjellige raser man kontrollerer for så å spille mot andre spillere. Det har utviklet seg en voldsom konkurransekultur rundt dette med jevnlige turneringer over hele verden, og de aller beste spillerne lever som sportsstjerner. Man må bruke mange timer om dagen på trening for å bli god og rutinert, man må ta smarte strategiske og taktiske avgjørelser, og er man ett sekund for sen til å reagere kan det bety forskjellen mellom seier og tap. Spillet er utfordrende og svært krevende for spillerne som spiller på toppnivå, og underholdende og engasjerende for seerne. De største internasjonale turneringene trekker stort publikum og over 100 000 seere på livestreams via nettet.

SC2.no har vært gjennom mange forskjellige hender, men har hele tiden basert seg på frivillighet og fokus på spillere, seere og brukere framfor å tjene penger. Likevel har vi utrettet mye siden oppstart – vi har blant annet stått for dekningen av StarCraft 2 på The Gathering og arrangert fire Lefdal Cups med over 100 000 NOK i premier til sammen. Vi er alltid på utkikk etter nye prosjekter som kan engasjere det norske SC2-miljøet – enten som seer eller spiller. For øyeblikket arrangerer vi Norwegian Star League og Norwegian Clan League med historisk stort oppmøte fra både seere og spillere, spesielt til å være en online turnering.

Vi kan hjelpe deg eller din bedrift/organisasjon med:

  • Alle aspekter ved arrangering av StarCraft 2-turneringer
  • Håndtering av PR rundt deres StarCraft 2-arrangementer
  • Live-streaming av StarCraft 2-kamper
  • Utforming av grafikk til web eller streaming

Avhengig av størrelsen på arbeidet kan vi be om kompensering for utførelsen av prosjektet.

Kontaktperson: John Freddy «Nirex» Jakobsen
E-post: post@sc2.no
Org.nr.: 911 848 937
Kontonr.: 3201 61 35576 (IBAN: NO3832016135576, BIC/SWIFT: SPRONO22)

Legg igjen en kommentar