SC2.no NSL – Norsk StarLeague

nsl-sponsors

Mer info: EliteserienRekruttserien

Sponsorer

SC2.no – StarCraft Norge
SC2.no er Norges største nettside innen StarCraft 2. Enten du har lyst å se på andre norske som spiller, lese nyheter om spillet som esport (norsk eller internasjonal) eller diskutere strategi på forumet, er SC2.no stedet å gå.

SC2BTC – Starcraft Ƀitcoin Open
SC2BTC er en turneringsside hvor man spiller for å vinne Bitcoin (BTC). I «The Gauntlet» blir man med på turneringer på ulike nivå hvor premien er en billett. Du kan veksle billetten inn for en viss sum Bitcoin, eller du kan bruke billetten til å delta i høyere nivåturneringer hvor premiene er større.

iParty Norge
iParty Norge er et event-selskap som startet i Oslo, men befinner seg nå i Norges vakreste by, Bergen. Det opprinnelige event-byrået, som var sammensatt av flere personer med røtter i utelivsbransjen så langt tilbake som i 2004, med flere titalls innovative fester og små konserter i Bergen, Stavanger og Oslo i porteføljen, er nå kjøpt opp av 3 personer fra Bergen. iParty Norge bruker denne muligheten til å fornye selskapet og åpner en ny gren i vår portefølje; Artist Management. Vårt mål er å blåse frisk luft inn i Norges fantastiske uteliv og på sikt andre steder i verden.

Om ligaen

SC2.no NSL er en individuell liga for norske StarCraft 2-spillere (man må kunne bevise norsk statsborgerskap for å delta). NSL vil følge et GSL-aktig system med to divisjoner. 1. divisjon vil bestå av 16 spillere mens 2. divisjon består av 32 spillere. De som gjør det best i 2. divisjon vil erstatte de som gjør det dårligst i 1. divisjon neste sesong.

1. divisjon vil bestå av 1 runde gruppespill lignende GSL fulgt av vanlig single elimination sluttspill. 2. divisjon vil være utelukkende single elimination. Spillerne vil få en deadline å forholde seg til og må selv eller i samarbeid med en admin finne dato og tidspunkt som passer. Til første sesong vil vi avholde 4 kvalifiseringer hvor vinnerne kvalifiserer seg direkte til 1. divisjon. Deretter blir de resterende spillerne fordelt mellom 1. og 2. divisjon.

Les mer om turneringsformatet her: Regler

Premiefordeling:
1. 5000 NOK
2. 2750 NOK
3. 1500 NOK
4. 750 NOK

Tidsplan:
9.-21. april: Kvalifisering/søknadsprosess
5. mai: Deadline for 1. div gruppespill, 2. div runde 1
19. mai: Deadline for 1. div kvartfinaler
26. mai: Deadline for 2. div runde 2
2. juni: Deadline for 1. div semifinaler
9. juni: Deadline for 2. div kvartfinaler
16. juni: Deadline for 1. div bronsefinale, finale

Legg igjen en kommentar