aposis_ncl

Aposis tok hjem seieren i NCL Finalen

NCL Finalen er nå ferdigspilt og vi har tatt en prat med Aposis som tok hjem sieren i årets NCL.

Forrige Søndag braket det løs mellom Aposis og Team Gamersleague. I forkant av finalen hadde vi to selvsikre lag som mente de begge kunne ta seieren hjem. Men det ble Aposis som dro det lengste strået.

Vi har tatt en prat med Icho kapteinen for Aposis om NCL og deres seier.

Hva synes dere om at dere har forsvart plassen som norges beste sc2 lag ?
Det var en veldig nervøs stemning i laget før finalen. Så det var selvfølgelig viktig for oss å forsvare NCL tittelen. At vi bare droppet 2 maps igjennom playoffen er vi veldig fornøyd med.

Hva synes dere om semien mot bx3 og finalen

Føler begge kampene gikk som planlagt, vi fikk ut deres ace tidlig, og hadde flere spillere å hive på motstanderen sin beste spiller.

Hva ga dere «the upper hand» mot gamersleague?

Bedre spiller dybde og føler GL tok veldig lett på det, med tanke på hvordan de uttalte seg før finalen. Noe som virket veldig rart. Både GL og BX3 har det problemet mot oss, at de avhenger av at en god spiller må allkille for at de skal vinne, mens vi har mange spillere som kan ta deres beste.

Var det noen av kampene mot GL som ble enklere/vanskeligere enn forventet?

Husker ikke kampen fra gruppespillet, men vi hadde ikke så mye fokus på gruppespillet. Playoffen er der det teller, og der vi leverte!

Hva tenker dere om at dere har mistet en del spillere, men fortsatt vant ?

Det er kjipt å miste spillere, men sånn er det. Det er viktig og alltid utvikle spillerstallen, men det er klart vi står ovenfor en liten utfordring da vi aldri har hatt så tynn spillerstall som vi har nå. Men at vi forsatt vant viser bare hvor god og bred spillerstall vi har.

Hvordan er utsiktene for Norsk StarCraft 2 fra deres syn?
Jeg syns sc2.no har blitt mye bedre nylig med mer aktivitet som er viktig. I tillegg har vi flere lans som satser mer og mer på starcraft2 i norge. I tillegg har vi Esportarena sitt engasjement i Oslo. Så jeg er veldig positiv til starcraft2 sin fremtid i Norge.

Vil dere delta i en ny NCL dersom det blir ?

Selvfølgelig! Jeg tror både GL og BX3 vil komme sterkere tilbake til neste gang, så det blir spennende!

Hvilke planer har dere for fremtiden ?

Vi må ha inn et par nye spillere. Samtidig blir vi å se på diverse lans og arrangement fremover: spillexpo, sørlanet, offroadlan, galaxelan ++. Samt en del andre ting jeg ikke kan si noe om, men som jeg håper vi får til. Så fremtiden ser veldig bra ut i Aposis!

Til slutt har dere noe dere ønsker å tilføye ?

Tusen takk til sc2.no, alle adminsene, alle seerne som fulgte med, som gjorde NCL til ett veldig bra teamleague, noe det er viktig at vi har i Norge. Takk til alle som har heiet og støttet på oss. Takk til våre sponsorer Applicus og Spire. Takk til vårt crew som står på og jobber for oss, shoutout til alle de andre spillerne på laget, det er en glede å være del av ett så bra team! #ripSpookey

Takk for intervjuet, vi ønsker dere lykke til videre!

4 tanker om “Aposis tok hjem seieren i NCL Finalen

Legg igjen en kommentar