esportsnorway

Intervju med eSportsNorway

Norsk Esport i rask utvikling, dette har eSportsNorway bevist. Vi har tatt en prat med Reno, daglig leder for organisasjonen, i forbindelse med deres satsing i norge.

Hvordan har samarbeidet med Sørlanet gått?

eSportsNorway: Samarbeidet har gått smertefritt og utrolig bra. Jeg har personlig jobbet i Sørlanet i noen år tidligere, som sceneleder senest i fjor, og kom med noen forslag til årets arrangement. Etter de utvalgte meg som event-leder, så tilbød jeg å bruke eSports Norways infrastruktur til å levere alt event-relatert og det var de med på umiddelbart.

Sørlanet 2012 – Scene

Sørlanet har nå blitt et av de største eventene i norge, mye takket være samarbeid med eSports Norway. Er det et samarbeid som vil fortsette fremover?

eSportsNorway:  Dette er et samarbeid som sannsynligvis vil fortsette fremover. Det blir nok en del store endringer i forhold til neste år som vi ikke kan snakke om enda, men sentralpersonene bak eSports Norway og Sørlanet blir nok å se videre i felleskap ut 2014.

Er du redd for dominans av profesjonelle spillere, som Snute og TargA?

eSportsNorway: Vi har selvsagt tatt dette i betraktning og håper at ingen føler seg «redde» for å bli med på turneringene fordi Targa og Snute er med, men heller mer motivert til å legge seg under hardtrening, selvanalyse og er klare for å ta imot utfordringen. Vi håper selvsagt å se flere gode spillere fra Norge i årene fremover, og vi håper at slike arenaer som vi tilbyr med dette konkurransenivået vil øke gjennomsnittet i Norge.

Snute vinner Sørlanet 2012

Hvordan kan resten av norges befolkning bli med på eSport i norge?

eSportsNorway: Alle kan bli med på eSport i Norge, spesielt det som eSports Norway tilbyr. Vår slogan er «Gaming For Everyone». Vi har snakket om dette siden dag en, og det absolutt viktigste for oss er communityet. Jeg husker fortsatt mitt første intervju som sjef for eSports Norway, og jeg påpekte stadig viktigheten av å engasjere communityet og jobbe sammen med dem. ESN jobber nå med en dokumentar som heter «The Norwegian State of eSports», som vi skal lansere i år. Den vil avsløre våre fremtidsplaner og hvordan vi, sammen med alle ekte gamere i Norge, skal gjøre eSport stort de neste årene.

Foreløpig håper vi så mange som mulig stiller opp på våre turneringer og events, ser på våre streams og fortsetter med den fantastiske støtten vi har fått til nå. For hver klage vi får så får vi 50 positive tilbakemeldinger, og det er odds vi kan jobbe med.

Hvilke planer har eSportsNorway for fremtiden i Norge?

eSportsNorway: Det kan vi ikke helt avsløre i detaljer enda, men Gametag.no kommer til å bli en massiv portal når den står ferdig, og vil være sentral for alt som har med eSport, LAN og gaming å gjøre i Norge. Neste år blir det også flere ting som skjer, som kommer til å sette historie innenfor norsk og internasjonal eSport takket være et fantastisk, dedikert team av ildsjeler som gjør at eSports Norway opererer som en inklusiv enhet som blir viktg for kultur, kommunikasjon og samhold mellom gamere, og tilbyr alt fra arena og utvikling av norske talenter og norsk eSport som ingen andre.

Tusen takk for gode svar! Er det noe du vil fortelle om eSportsNorway, Sørlanet, eller noe annet?

eSportsNorway: Alt vi ønsker å si er tusen takk for all støtten, vår suksess og veksten av eSport er like avhengig av dere som av oss, men jeg har full tro på at med godt samspill så skal vi nå internasjonale nivåer innen de neste år. Så fortsett å se på våre streams, still opp på våre events i år og de neste år og delta i så mange turneringer du bare ønsker. Vi ønsker også å takke våre sponsorer SteelSeries, Orcbite, Kingston Hyper X, Sørlanet, Noroff og Mad Catz for å satse på oss, ha troen på innovasjon og fremsgang innenfor norsk gaming og eSport.. Og vi sees på på våres events i år? Gjerne følg oss også på Facebook og vår nye Twitch kanal og sjekk ut Gametag.no, som fortsatt er i supertidlig beta…☺

Vi skal prøve så godt vi kan å delta på eventer, så håper jeg at SC2.no og eSportsNorway kan ha et tett samarbeid i fremtiden

eSportsNorway: Det er godt å høre. Som jeg sier, vi er inkluderende / inklusive og vi stenger aldri dører (med mindre vi må), så selvsagt skal vi få det til!

Takk til eSportsNorway for intervjuet. Vi ønsker dem lykke til med deres fremtidige esport arrangementer.

En tanke om “Intervju med eSportsNorway

Legg igjen en kommentar