artikkelbildet_final

NCL Liga finaler – Aposis møter Team Gamersleague

Det er på tide å avgjøre hvilken klan som er norges beste. Etter en lang NCL – sesong er vi endelig
kommet til ligafinalen.  Aposis møter Team Gamersleague!


I den siste NCL kamp var det Aposis og BX3 som møttes, og skulle avgjøre hvem som gikk videre til finalene. IchoBicho og Skruffy var de eneste som måtte i ilden for Aposis, mens BX3 på sin side kun fikk brukt Kaare som klarte å sikre en seier, men dette var dessverre ikke nok.  Aposis trakk det lengste strået med en 4 – 1 seier

Finalen spilles søndag 15. September klokken 17:00. Det vil bli både Norsk og Engelsk  casting, og
vi håper at så mange som mulig vil sette av tid til å se to av norges beste klaner møtes til et endelig oppgjør hvor vinneren stikker avgårde med 2000,- NOK

Vi tok en kjapp prat med AposisPrebs og GLEiki for å høre hva de tenker om søndagens finale.

AposisPrebs, hvilken tanker har du om finalen og hva må laget ditt gjøre for å slå Team Gamersleague?
Først og fremst så gleder jeg meg til finalen! Det er alltid utrolig morsomt, og spesielt fordi vi spiller mot Gamersleague. GL har som vi alle vet forsterket laget sitt, noe som gjør dette oppgjøret ekstra spennende. Jeg tror det kommer til å bli en veldig jevn finale, men jeg er ganske trygg på at vi skal klare å vinne en skikkelig slitekamp! ^^ Vi har dessverre mistet flere av våre beste spillere, blant annet Snitchables, Creamcake, Plecto, qualitY, Diffe og nå nylig SolO, men med en Icho i form, en dritgod Shad og meg selv, så regner jeg som sagt med at vi tar seiern til slutt

 

GLEiki, hvilke tanker har du om finalen og hva må laget ditt gjøre for å slå Aposis?
- Jeg tror det blir en god finale mellom de to beste lagene i Norge akkurat nå. Samtidig tror jeg at både jeg og Scyther er et hakk bedre enn alle spillerne til Aposis, så hvis vi er i form kan det godt komme et allkill :) I tillegg har vi Evire og Coppii som begge kan ta ned et par spillere. Så jeg er ganske sikker på seier!

Vi ønsker begge lagene lykke til og gleder oss til å se dem i aksjon!

artikkelbildet_final

4 tanker om “NCL Liga finaler – Aposis møter Team Gamersleague

Legg igjen en kommentar