solo_seedgaming

Tobias ”SolO” Glenne til SEED Gaming!

Norges yngste masterspiller har fått internasjonalt gjennombrudd, og har tilegnet seg plass på ROOT Gamings akademi. Sammen med svenske Najzmajs og amerikanske Arium, fikk han æren av å være blant SEEDs første rekrutter. SC2.no har fått muligheten til å intervjue SolO om det nye laget og planene hans fremover.

Først og fremst, gratulerer med nytt lag! Hvordan føles det?

SEEDSolO: Tusen takk, føles veldig godt! Har fått ganske mye oppmerksomhet de siste       dagene. ^_^

Hvordan kom du i kontakt med ROOT?

SEEDSolO: Jeg var på Skype med Najzmajs, som er en ganske god venn av CatZ, lederen av ROOT Gaming. Jeg streamet mens vi prata, og Najzmajs skrev det på Twitter. Dermed kom CatZ inn på streamen min og spurte om å legge meg til på Skype. Han begynte å snakke om en idé han hadde, SEED Gaming. Dette var før sommeren faktisk, så det tok ganske lang tid før alt var på plass.  Noen måneder gikk før jeg pratet med Aposis om at jeg hadde fått dette tilbudet. En grunn til at det tok så lang tid med SEED var at Najzmajs hadde kontrakt med det forrige teamet sitt, så de måtte snakke en del om det. Men nå er alt som det skal, og laget er oppe og går. :)

Har du fått noe inntrykk av de nye lagkameratene dine og ledelsen enda?

SEEDSolO: Jeg har ikke fått snakket så mye med selve ROOT-spillerne, men har snakka en del med CatZ, NajzMajs og Arium. Inntrykket jeg har fått er veldig bra, alle virker hyggelige.

Vet du om du kommer til å få mer kontakt med de andre ROOT-spillerne etter hvert?

SEEDSolO: Ja, vi får nok trene med ROOT-spillerne en god del. Det virker som laget er ganske flinke med å trene med hverandre, i motsetning til ganske mange andre lag.

Hva vil det innebære å være med i ROOT Academy?

SEEDSolO: Etterhvert som det blir flere spillere i SEED vil vi begynne med Rankings. Om du kommer topp 3 i SEED-rankingen, får du spille i ROOT-rankingen. Kommer du blant topp 3 der, får du bli med på A-laget.

Synes du Norske klaner bør adoptere denne måten å rekruttere på, med tanke på at vi ser mer og mer til det i den internasjonale scenen? (f.eks ROOT og Complexity)

SEEDSolO: Hmm… nivået på de norske klanene er ikke akkurat like høyt som ROOT og Complexity, men GamersLeague virker veldig sterke for tiden. Så de kunne kanskje startet med noe lignende. Aposis også for så vidt.

Hvordan vil SC2-fremtiden din se ut herfra? Har du noen spesielle mål du vil nå mens du er medlem av SEED?

SEEDSolO: Jeg skal i hvert fall bli Grandmaster! I tillegg skal jeg dra på så mange lans som mulig, som Sørlanet og DreamHack og så videre. Men hovedmålet mitt er vel å komme topp tre i rankingene, noe som blir VEELDIG vanskelig når vi får flere spillere med i SEED.

Takk for at du stilte til intervju! Noen siste shoutouts?

SEEDSolO: Jeg vil gi en shoutout til laget mitt, ROOT Gaming, og selvfølgelig vil jeg takke Aposis for  tiden jeg hadde med dem. Jeg vil også gi en shoutout til sponsorene våre: Tt Esports, som er hovedsponsoren til SEED, Das Keyboard og Twitch.tv. Dere kan også følge meg på Twitter og Twitch. Takk for intervjuet.

solo

Foto: privat

 

3 tanker om “Tobias ”SolO” Glenne til SEED Gaming!

Legg igjen en kommentar