snute_wcs

Snute spiller up/down-matches i dag!

Om ikke lenge får vi se Norske Liquid’Snute i kampen om en plass i WCS: AM Premier League. Følg med onsdag 28/8 fra klokken 00:00 for å få med deg matchene.

Vår nasjonalhelt ble slått ut 2-0 av Apocalypse i bracket stage tidligere i Challenger League, men har nok en sjanse til å kvalifisere seg til hovedligaen. Han kommer til å spille andre match i gruppen sin mot EGSuppy, som har vist svakhet i ZvZ med 33% winrate. Snute har selv en 57% winrate, som gir ham fordelen statistisk sett. Han har også vist styrke ved å vinne mot topp Zerg-spillere tidligere i sin karriere. At Snute beseirer Suppy er absolutt ikke utenkelig.

Videre kommer han til å møte vinneren/taperen av ROOTSage og IG.XY, som gir ham gode odds videre i gruppespillet. Snutes sterkeste matchup er ZvP, så Sage er en match han burde kunne overkomme. Til tross for hans problematikk i ZvT, burde han også kunne klare å overrumple XY, som har få turneringsprestasjoner å vise til.

Dersom Snutes mentalitet er på plass, er sjansene store for å se ham igjen i Premier League: Sesong 3. Du kan se matchene hans og resten av gruppen på http://www.twitch.tv/wcs_america.

6 tanker om “Snute spiller up/down-matches i dag!

Legg igjen en kommentar