innovation_acer

INnoVation til Team Acer

I følge en artikkel skrevet av Slasher på Gamestop er det stor sannsynlighet at INNoVation vil forlate STX Soul til fordel for Team Acer. De har allerede mange sterke spillere, som MMA, Scarlett og Nerchio.

Med et knapt tap mot Evil Geniuses (3-4) i SC2L, kan det virke som om Bly eller ParanOid blir byttet ut til fordel for denne sterke spilleren. Selv med en langt dårligere, enn forventet, prestasjon i WCS Season 2 finalen, rangeres INnoVation likevel som en av de aller beste spillerne i verden.

INnoVation er fremdeles under kontrakt med STX Soul, men det forventes at signering til Team Acer skjer 1. september, når hans nåværende kontrakt går ut.

INnoVation er 20 år gammel, men har alt en lang fartstid i pro-gamer miljøet. Han ble nominert til «Årets nykommer» i 2009, men vant ikke. I Starcraft BroodWar, spilte INnoVation under nicket Bogus, og gikk ikke over til Starcraft II før 2011-2012 Proleague Sesong 2. I sin første kamp, spilte INnoVation (med nicket Bogus) mot Protoss spilleren sOs. INnoVation jobbet lenge før han ble gjenkjent som kanskje verdens beste spiller. Med en 3/4.plass i 2012 GSL Code S sesong 5, 2.plass i 2013 WCS sesong 1 Korea GSL, og som vinner av den globale WCS Sesong 1, har INnoVation virkelig satt seg selv som en favoritt hver gang han spiller i Starcraft II turneringene.

Når det gjelder fremtiden for INnoVation, ser den lys ut. Team Acer forventer nok mange gode resultater fra sin nye stjernespiller. Vi ønsker INnoVation lykke til videre.

Kilde: Gamestop / Teamliquid

Legg igjen en kommentar