nyleder

Velkommen til vår nye leder

8. juli annonserte SC2.no at Raziel ønsket å bli erstattet som leder for SC2.no, og vi kan endelig komme med bekreftelsen om at vi har funnet den beste erstatteren! Den nye lederen er 28 år, kommer fra Trondheim og har drevet med organisasjonsarbeid innen esport fra han var 15 år!

SC2.no-styret ønsker John Freddy «Nirex» Jakobsen velkommen som ny leder for Norges største Starcraft 2-nettside! Nirex har blant annet jobbet for Battlefield.no, gamingzone.no og vært med som frivillig på The Gathering. Under får du en lite innblikk i personen bak aliaset Nirex. Vi håper dette blir et kjempe bra samarbeid, som kan gi en langvarig positiv effekt for hele miljøet!

Kan du gi en kort introduksjon av deg selv?

John Freddy Jakobsen aka. Nirex heter jeg. 28 år gammel og veldig interessert i e-sport og community jobbing. I løpet av mine år som ihugga datainteressert har jeg jobbet med flere prosjekter. Har hatt prosjektleder som yrke i tilegg til å være arrangør for flere datarrangementer.

Hvorfor valgte jeg du å søke som leder til SC2.no ?

Jeg er en person som liker å jobbe med community og frivilligarbeid. Det å kunne være med på å skape og forme noe er noe som trigger meg. Jeg har god ledererfaring fra ulike prosjekter. Blant annet har jeg stått for en rekke datarrangementer(lan partyer) fra nord til sør.

De fleste kjenner meg som Nirex og jeg har vært aktivt i spillmiljøet siden jeg var 15 år. Har bedrevet en del med fps før jeg gikk over til Starcraft 2. Har blant annet vært i en av Norges beste klaner innenfor Battlefield 3, Trønderbataljonen.

Hva har du gjort før SC2.no?

Jeg er svært interessert i å jobbe med og for ungdom, derfor jeg allerede som 15 åring startet som frivillig på ulike datarrangementer før jeg selv begynte å arrangere. Har jobbet som crew på utallige lan samt arrangert lan i Tromsø, Trøndelag, Oslo m.m. Jeg er svært glad i å jobbe med prosjekter og liker å ha ett team å jobbe med. Jeg har tidligere jobbet for Battlefield.no og hadde i mine yngre dager ett eget spillcommunity som het Gamingzone.no, har også via det drevet med utleie av spillservere.

Hvilke planer har du for SC2.no?

Som påtroppende leder har jeg selvsagt noen ideer og ønsker for hva jeg vil gjøre, men nå er det ikke slik at jeg skal ta på meg lederhatten og regjere villt. Jeg ønsker en aktiv dialog med brukerne av sc2.no slik at vi kan lage ett brukertilpasset community.

I tilegg ønsker jeg også å se på hvordan vi styrer skuta, uten å gå inn på dette noe nærmere så har jeg noen ønsker/ideer som gjør at vi som jobber med sc2.no kan bli mer effektive og som også vil øke aktiviteten.

Jeg har også ønsker om å gjennoppta turneringsaktivitene på sc2.no. Gjerne med premier dersom dette er mulig, jeg kommer personlig til å jobbe med å få tak i ressurser som vi kan bruke til slikt. I tilegg ønsker jeg også å få til en mer aktiv portal hvor vi kan ha fokus på nyheter og dekning av arrangmenter / turneringer m.m. Men for å få til aktiviteten er det viktig at dere som brukere kommer med tilbakemelding/ris/ros/kritikk til oss. Jeg vil prøve å innvolvere dere som brukere mest mulig slik at vi sammen kan skape ett hyggelig og sosialt miljø for alle som ønsker å være her.

Ser veldig gjerne at dere sender oss en e-post da forslag og tips fort forsvinner i kommentarefeltet under, bruk post@sc2.no.

Jeg ser frem til å bli enda bedre kjent med miljøet og brukerne rundt sc2.no og gleder meg til å styre skuta fremover :)

Legg igjen en hyggelig velkomst til Nirex i kommentarfeltet under!

14 tanker om “Velkommen til vår nye leder

Legg igjen en kommentar