SC2.no søker ny leder

Vår eminente leder Raziel sagt i fra til sc2.no styret at han ønsker å bli erstattet som leder så fort som mulig. Raziel vil fortsette i jobben til en erstatter er funnet, men har ikke tid til å gjøre særlig mye av lederen sine arbeidsoppgaver frem til dette. Derfor ønsker vi å begynne erstatningsprosessen så fort som mulig, og har satt søknadsfristen til 19. juli.

Arbeidsoppgavene til lederen er å ha overordnet ansvar for driften av nettsiden og dens innhold, ved blant annet å delegere oppgaver til resten av staben. Spesifikke spørsmål om arbeidsoppgaver kan hendvendes til Decophly.

Vi håper at hele communitiet, spesielt lagledere, kan i denne perioden være veldig behjelpesomme ved å alltid rapportere inn resultat i fra NCL så fort som mulig, slik vi kan avslutte denne sesongen med relativ god suksess – og håper at andre tar ansvar for ting blir gjort.

Vil du bli sc2.no nye leder? Send en søknad til post@sc2.no med generell bakgrunnsinformasjon, hvorfor du vil ha jobben og relevant informasjon. Søknadsfrist 19. juli.

Jobber som skribent, turneringsadministrator, forummoderator er også ledig, send søknad til samme mail som over (løpende søknadsfrist).

16 tanker om “SC2.no søker ny leder

Legg igjen en kommentar