ncl-utavdrift

UtAvDrift sponser NCL 2013 S1

SC2.no er stolte av å presentere UtAvDrift som sponsor av første sesong av NCL! De vil ikke sponse med økt pengepremie, men vil heller gi lagene som deltar et tilbud om Mumble-server – og vinneren får 1 års server!

Om UtAvDrift:

UtAvDrift er et nyoppstartet foretak som hovedsaklig vil drive utleie av e-tjenester. Vi har startet så smått med Mumble, og Minecraft er like rundt hjørnet. Flere produkter vil nok komme med tiden etterhvert som vi får etablert oss enda bedre. Vi legger stor fokus på kundeservice og stabilitet på våre tjenester mens vi samtidig prøver å holde prisene så gunstig som mulig.

Forhåpentligvis er dette et tilbud lagene setter pris på. SC2.no ønsker ikke å kun ha gode tilbud til vinneren av NCL, men vil at alle de deltakende lagene skal få noe utav det – og vi håper at dette faller i smak! Alle lagene vil få tilbud om Mumble-server mens NCL pågår.

Mumble er en solid voicechat-tjeneste som vi i SC2.no blant annet bruker når vi streamer. Du kobler deg til en server og snakker med mikrofon over internett med andre på den samme serveren. Last ned Mumble-klient her!

Hvis dere vil sende en takk til sponsoren, ta turen til Twitter og legg igjen en takkebeskjed – og om dere er på utkikk etter servere, ta en kikk på UtAvDrift.com!

2 tanker om “UtAvDrift sponser NCL 2013 S1

Legg igjen en kommentar