nsl-sc2btc

Økt pengepremie i NSL og NCL – sponset av SC2BTC

nsl-sc2btc
En gledelig nyhet fra SC2.no! Etter god respons fra det norske miljøet, for både NSL og NCL, har vi i dag fått en sponsoravtale med SC2BTC.com! De så potensialet i disse turneringene, og har gått inn med økonomisk støtte slik av vi kan sette opp pengepremiene for begge turneringene! Pengepremiene vil totalt øke fra 6000 NOK (både NSL og NCL) til hele 9500 NOK! Dette lover veldig bra for denne og de kommende sesongene.

Etter sponsingen fra SC2BTC vil pengepremiene se slik ut:

Premiefordeling NSL 2013 Sesong 1:
1. 4000 NOK
2. 2000 NOK
3. 1000 NOK
4. 500 NOK

Premiefordeling NCL 2013 Sesong 1:
1. 2000 NOK

SC2BTC (Starcraft Ƀitcoin Open) er en turneringsside hvor man spiller for å vinne Bitcoin (BTC). I «The Gauntlet» blir man med på turneringer på ulike nivå hvor premien er en billett. Du kan veksle billetten inn for en viss sum Bitcoin, eller du kan bruke billetten til å delta i høyere nivåturneringer hvor premiene er større.

Bitcoin er en digital valuta (samt en programvare) som brukes flere steder på nettet. Hvor du kan bruke denne digitale valutaen til å kjøpe ekte varer, som du ville gjort med vanlige penger viss det ikke hadde vært for denne valutaen. Med SC2BTC sin turnering «The Gauntlet» kan du vinne denne typen valuta ved å spille Starcraft 2. Dette er et stort marked som enda ikke er veldig kjent, som gjør sjansen for seier mye større. Bitcoin, som kan vinnes vi SC2BTC, kan også byttes inn i vanlige penger. Den siste måneden har valutakursen for bitcoin økt merkbart!

Send gjerne SC2BTC en twittermelding hvis du mener det er bra de støtter det norske miljøet!

—–

Tidsplan NSL 2013 Sesong 1:
9.-21. april: Kvalifisering/søknadsprosess
5. mai: Deadline for 1. div gruppespill, 2. div runde 1
12. mai: Deadline for 2. div runde 2
19. mai: Deadline for 1. div kvartfinaler, 2. div runde 3
26. mai: Deadline for 2. div semifinaler
2. juni: Deadline for 1. div semifinaler
9. juni: Deadline for 2. div finale
16. juni: Deadline for 1. div bronsefinale, finale

3 tanker om “Økt pengepremie i NSL og NCL – sponset av SC2BTC

Legg igjen en kommentar