snute

Snute vinner ESET UK Masters 2013: Season 1

snute
I helgen deltok Jens «Snute» Aasgaard i ESET UK Masters 2013: Season 1 hovedturnering under Insomnia48 Gaming festivalen, arrangert i Telford, England. Hovedturneringen bestod av 24 spiller fordelt i fire grupper hvor de tre beste kom videre til sluttspillet.

Snute erstattet den ukrainske zergen Minato som ikke fikk visum til arrangementet, etter at Snute røk ut i kvartfinalen av den andre og siste kvalifiseringen til dette LANet.

I gruppen til Snute befant det seg kjente spillere som hjemmefavoritten JonnyREcco, danske BabyKnight og den koreanske Terran spilleren ForGG. Etter fire seirer, og et tap mot ForGG, tok Snute første plassen og kom direkte til kvartfinalen. JonnyREcco tok andre, mens BabyKnight fikk den siste sluttspillplassen.

Både i kvartfinalen og semifinalen møtte Snute to Protosser, henholdsvis HasuObs og BabyKnight. Begge kampene endte opp med 3-1 seier til den norske Zergen. I finalen møtte Snute en ny koreansk Terran i Sting, etter tapet mot ForGG i gruppespillet. Sting var også den som slo ut Snute i den andre kvalifiseringen (2-0). I finalen var det derimot Snute som var den dominerende. Han så ut til å ha analysert Sting sin spillestil gjennom sine tap i kvalifiseringen, og slo knock-out på den koreanske Terran spilleren i finalen 3-0. Snute vant med dette sin første store turnering i Heart of the Swarm, og sin første store turnering etter han ble medlem av Team Liquid.

Med denne seieren er Snute £4,000 rikere, og automatisk invitert tilbake til Insomnia49.

Bilde: http://www.teamliquidpro.com/
Ref: http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/ESET_UK_Masters_2013/Season_1

En tanke om “Snute vinner ESET UK Masters 2013: Season 1

Legg igjen en kommentar