web-banner

SC2.no introduserer SC2.no Open

LigaCups legges ned og vi introduserer SC2.no Open!

Etter en lang periode med lavt oppmøte til LigaCups for alle mellom bronse og diamond er det på tide å ta farvel med cupene. Vi skulle ønske vi hadde ressurser til å holde cupene gående og gi hver enkelt oppmerksomheten den fortjener, men vi ser ikke at det er mulig.

Men alle triste nyheter fra oss har sin lyse side; Ettersom master-LigaCupen alltid hadde solid oppmøte har vi bestemt oss for å i stedet for LigaCups avholde en ukentlig turnering åpen for alle. Vi vil ikke ha premier i turneringen (men det er mulig at det blir det i framtiden, hvem vet) – hovedfokuset vil bli å ha en avslappet og vennlig arena hvor man samtidig kan konkurrere med andre nordmenn om heder og ære.

Vi har valgt å kalle turneringen SC2.no Open, og vil avholde den første turneringen søndag 24. mars kl. 18:00! Påmelding til turneringen finner du her, husk å sjekke inn 30 minutter før turneringen starter!

Map pool blir som følger:

  • Akilon Wastes
  • Bel’shir Vestige LE
  • Cloud Kingdom LE
  • Daybreak LE
  • Neo Planet S LE
  • Ohana LE
  • Whirlwind LE

Resten av reglene er helt like som de vi benyttet oss av i LigaCups. Dere finner de fullstendige reglene her.

8 tanker om “SC2.no introduserer SC2.no Open

Legg igjen en kommentar