The GLG Cup #FemmeFatale


GLs jentelag arrangerer den første SC2-jenteturneringen i Norge!

Jentelaget fra GamersLeague har satt i gang planleggingen av den første jenteturneringen innen Starcraft 2 i Norge: GLG #1: FemmeFatale. Turneringen er åpen for alle jenter – uansett league. Det hele braker løs søndag 1. juli klokken 19:00 på EU-serveren og spillerne vil konkurrere om en prispott på 250$. Turneringen vil bli castet på engelsk på GamersLeagues kanaler.

GLsiriuzh: “Vi håper denne cupen vil være den første av mange, og vi er meget spente på hvor mange spillere vi klarer å trekke til en slik turnering. Det er en god del kvinnelige spillere der ute, og vi vil gjerne gi et turneringstilbud til dem og være med å støtte opp under andre kvinnelige spillere i sc2-miljøet. Vi ville gjerne arrangere en slik turnering for å lure fram flere kvinnelige spillere fra både Norge og fra andre plasser. Turneringen håper vi også at skal øke konkurranseinstinktet til jentespillere fra alle leagues, og mer enn noe annet håper vi på et økt antall aktive jenter. Vi håper alle typer spillere vil være med uansett league og uansett om de spiller for fun eller glory. Jeg håper på et bra oppmøte av spillere, og at mange vil ta turen innom for å se på og å støtte sine favoritter.“

Send brevoverlords, røyksignaler, jungeltelegraf og skriv det på veggen på jentedoen – spre ordet.

Registrer deg her
Regler

Legg igjen en kommentar