Snute til Polen for å bo i gaminghuset Ministry of Win

Ministry of Win annonserte nylig den første spilleren som kom til å bo i gaminghuset sitt, og det var ingen andre enn Norges største håp for tiden, GLSnute!

Ministry of Win er et gaminghus som nylig er åpnet i Polen hvor enhver kan betale omtrent £500 i måneden, som dekker alt man skulle trenge i dette huset. Huset er ment for high masters og grandmasters, og skal romme 12 spillere, som skal få hjelp av coaches som de trenger det.

GamersLeague.no har et lite intervju med Snute, hvor det nevnes at Snute vil begynne å streame mye mer, og i høyere kvalitet. Han sier også at han kommer til å delta under DreamHack Summer. I tillegg må det nevnes at han gjennom Twitter nevnte planer om å delta under kvalifiseringene til GSL Sesong 4.

Den neste spilleren som skal annonseres er visstnok en spiller som har tilbrakt noe tid i Sør-Korea, i GOM-huset.
For øyeblikket er det lite informasjon om Ministry of Win, men etter 7500 besøk på nettsiden sin (dvs. 1000 til) vil mer informasjon slippes.

Legg igjen en kommentar